Ghost Rider: Spirit Of Vengeance 3d   5 jun 2012
Inlay van Ghost Rider: Spirit Of Vengeance 3d
 
     
     
 
Screenshot van Ghost Rider: Spirit Of Vengeance 3d   Screenshot van Ghost Rider: Spirit Of Vengeance 3d   Screenshot van Ghost Rider: Spirit Of Vengeance 3d
 
     
 
   
Genre: Actie
Acteurs: Nicolas Cage
Ciarán Hinds
Johnny Whitworth
Speelduur: 95 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,9
 
Deel deze film: Tweeten  

Gekweld door de vloek die hij na een deal met de duivel heeft opgelopen is Johnny Blaze/Ghost Rider (Nicolas Cage) na wat omzwervingen in Oost-Europa terecht gekomen. Daar kruist de duivel wederom zijn pad tijdens de jacht op zigeunerjongen Danny en diens moeder Nadya. De twee zitten ondergedoken in een afgelegen klooster, maar als dat heiligdom wordt aangevallen besluiten moeder en zoon te vluchten. Op verzoek van ene Moreau, die hem in ruil voor zijn hulp belooft de Ghost Rider-vloek op te heffen, besluit Johnny zich met de zaak te bemoeien, al was het alleen maar om de duivel een hak te zetten voor het onrecht dat hem is aangedaan.

Deze tweede Ghost Rider-film is een stuk minder zwaarmoedig dan de eerste film. Er is meer ruimte voor cynisch-komische opmerkingen van Nicolas Cage en dat maakt het vele extreme geweld iets lichter verteerbaar. De film is voor iedereen in 3D te bekijken, zij het niet voor iedereen in de beste kwaliteit. Op de blu ray staat naast de 2D-versie ook de real 3D-versie (waarvoor je speciale apparatuur nodig hebt), maar ook als je geen 3D-TV hebt kunt je een indruk opdoen wat de regisseur met 3D heeft gedaan. Door het opzetten van de kartonnen brilletjes, dezelfde brilletjes als die bij de DVD zitten, kun je de film in 3D bekijken, zij het niet in zijn meest optimale vorm. Op de blu ray staan dus 3 versies (2D, real 3D en eenvoudig 3D), op de DVD zijn dat er 2 (2D + 3D). 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...