Wolves   8 mei 2015
Inlay van Wolves
 
     
     
 
Screenshot van Wolves   Screenshot van Wolves   Screenshot van Wolves
 
     
 
   
Genre: Fantasy, Actie
Acteurs: Lucas Till
Stephen McHattie
Jason Momoa
Speelduur: 91 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Het leven van Cayden is op het eerste oog perfect. Hij heeft het naar zijn zin op school waar hij veel vrienden heeft, een leuke vriendin en bijkomend voordeel is dat hij als quarterback van het footballteam in een football-gekke stad bij iedereen immens populair is. Maar schijn bedriegt. Cayden staat aan de vooravond van een grote verandering die voor hem als wolf net even verder gaat dan waar zijn leeftijdsgenoten mee te maken krijgen. Nadat hij eerst tijdens een wedstrijd zijn inner-wolf loslaat en vervolgens zijn vriendin de schrik van haar leven geeft, acht hij zich verantwoordelijk voor het bloedbad dat hij thuis aantreft. En vanaf dat moment kan hij niets anders doen dan vluchten. Gezocht door justitie leeft hij een nomadenbestaan en zo af en toe doen er zich omstandigheden voor die de wolf in hem weer naar voren brengt, iets waar Cayden maar geen controle over krijgt. Maar dan ontmoet hij in een bar mede-wolf Wild Joe en die geeft hem een aanwijzing naar de plek waar hij meer over zijn aandoening kan ontdekken. Die plek is Lupine Ridge, een afgelegen gehucht in de heuvels waar de mensen niet van buitenstaanders houden. Alhoewel, mensen is niet het juiste woord om de bewoners te omschrijven. In Lupine Ridge komt Cayden meer over zijn afkomst en over zichzelf te weten en hij komt er tegenover een levensgevaarlijk roedel van zijn soortgenoten te staan...

 

Wolven zijn al sinds mensenheugenis een populair thema en net als Vampierfilms zijn ze er in vele gradaties. Naast een aantal klassiekers, An American Werewolf In Paris en Wolf zijn er ook een hoop minder sterke films gemaakt en je moet dus oppassen waar je mee thuiskomt. Wolves is een veilige keuze. Binnen de cast (Lucas Till, Stephen McHattie, Jason Momoa) vinden we niet echt hele grote namen, maar de film zit goed in elkaar en heeft een prima amusementswaarde. Tenminste, als dit je ding is.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...