Welp   6 mrt 2015
Inlay van Welp
 
     
 
   
Genre: Horror
Acteurs: Stef Aerts
Evelien Bosmans
Titus De Voogdt
Speelduur: 85 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  6,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

De twaalfjarige Sam gaat samen met zijn scoutsgroep op kamp. Zodra ze in het bos hun kamp opbouwen, voelt Sam dat er iets in het bos niet pluis is. Hij gaat in zijn eentje op onderzoek uit en in de buurt rond het kamp vindt hij een mysterieuze boomhut waarvan Kai, een verwilderd gemaskerd boskind, zijn huis heeft gemaakt. Sam heeft geen goed gevoel bij zijn vondst en hij probeert zijn leiders te waarschuwen voor het mogelijke gevaar. Maar ze negeren hem en dat is niet zonder reden. Van Sam is bekend dat hij een hele grote fantasie heeft en hij vertelt wel vaker rare verhalen. Maar deze keer zouden ze beter wel kunnen luisteren. Kai is namelijk het hulpje van de Stroper, een sinistere psychopaat die het bos bezaaid heeft met ingenieuze vallen. En dat betekent dat de leiders en de welpen wel degelijk in groot gevaar zijn...

 

Vlaanderen is altijd erg horror-minded geweest en het is dan ook niet vreemd dat deze film, met daarin een aantal bekende namen, er in goede aarde is gevallen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...