Trolls   15 feb 2017
Inlay van Trolls
 
     
     
 
Screenshot van Trolls   Screenshot van Trolls   Screenshot van Trolls
 
     
 
   
Genre: Familiefilm, Animatie
Acteurs: Anna Kendrick (stem)
Justin Timberlake (stem)
Zooey Dechanel (stem)
Russell Brand (stem)
Gwen Stefani (stem) James Corden (stem)
Jeffrey Tambor (stem)
John Cleese (stem)
Christine Baranski (stem)
Christopher Mintz-Plasse (stem)
Speelduur: 92 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

In de vrolijkste boom van het land woont het vrolijkste volk van het land, de Trollen. De Trollen doen niets anders dan zingen, dansen en knuffelen en dat de hele dag door. Alles is voor hen een feest en dat roept enorme jaloezie op van de Bergen, een heel naar volk dat niets van dat alles kan en vol afgunst naar de Trollen kijkt. Maar ook de Bergen hebben een manier gevonden om heel even echt geluk te ervaren, zij het dat minder goed nieuws is voor de Trollen. Het eten van Trollen heeft een bijzondere uitwerking op de altijd diep ongelukkige Bergen en één keer per jaar verzamelen ze zich rond de Trollenboom om hun feestdag Trollstice te vieren. Voor prins Gristle is het een bijzondere Trollstice, want dit jaar mag hij voor de eerste keer van zijn leven een hapje Trol proeven. Groot is dan ook de tegenvaller als Gristle Trollenprinses Poppy in zijn mond steekt en hij merkt dat het pluizige voedsel dit jaar maatregelen heeft getroffen. Trollenkoning Peppy heeft een ontsnappingsplan in werking gezet en leidt zijn volk naar de vrijheid. Maar dat gaat ten koste van Chef, de Bergen-kok die verantwoordelijk wordt gesteld voor de ontsnapping. Twintig jaar verstrijken. Prinses Poppy (stem: Anna Kendrick) is uitgegroeid tot één van de aanjagers van het dagelijkse zingen, dansen en knuffelen, een onbezonnen levensstijl die deze talentvolle Trol op lijf is geschreven. Voor Trol Branch (stem: Justin Timberlake) is dat echter geen optie. Hij maakt zich iedere dag zorgen dat de Bergen hen weer op het spoor komen en zijn zorgen zijn niet helemaal onterecht. Want het gevaar vanuit Bergentown is zelfs na al die jaren nog niet geweken...

 

Wie kent ze niet, de trollen met dat rare bijna fluorescerend plukje haar op hun kop. Die zijn al jaren enorm populair en dat schreeuwt natuurlijk om een film. En die is er dan nu eindelijk.  Dit is echt perfect familiemateriaal waar, zoals gebruikelijk, ook de volwassen doelgroep van kan genieten in een misschien nog wel grappigere Engelse versie waarin we naast Kendrick en Timberlake ook stemmen van Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Russell Brand, Gwen Stefani, John Cleese, Christine Baranski, James Corden en Jeffrey Tambor horen. 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...