This Is The End   7 jan 2014
Inlay van This Is The End
 
     
     
 
Screenshot van This Is The End   Screenshot van This Is The End   Screenshot van This Is The End
 
     
 
   
Genre: Rampenfilm, Komedie
Acteurs: James Franco
Jonah Hill
Seth Rogen
Emma Watson
Christopher Mintz-Plasse
Rihanna
Craig Robinson
Jay Baruchel
Danny McBride
Speelduur: 101 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Als Jay Baruchel in L.A. bij zijn goede vriend Seth Rogen op visite gaat, hoopt hij op een paar leuke dagen samen chillen. Het valt hem dan ook tegen dat hij Seth de eerste avond moet delen met al zijn andere vrienden tijdens een housewarming party bij James Franco. Daar loopt hij een hoop bekende mensen tegen het lijf en vooral in Jonah Hill heeft Jay weinig trek. Jonah daarentegen is super vriendelijk, maar desondanks wil Jay er zo snel mogelijk weer weg. Als hij samen met Seth het huis even verlaat om sigaretten te halen, zijn ze getuige van het begin van het einde van de wereld. Ze verliezen in korte tijd een hoop van hun vrienden die ze op de meest verschrikkelijke manieren dood hebben zien gaan. Samen met Seth, James, Jonah en Craig Robinson blijft Jay achter in Franco's huis. Daar wachten ze af wat gaat komen, want hulp zal ongetwijfeld onderweg zijn en beroemde mensen horen in zo’n geval als eerste gered te worden. Het valt ze dan ook vies tegen als er geen hulp op komt dagen. De volgende dag duikt Danny McBride op en die slaat met zijn onverantwoordelijke gedrag een flinke deuk in hun voorraad. Ook Emma Watson eist met geweld haar deel op en daar zitten de zes heren dan, zonder water en zonder voedsel en doodsbang dat hun laatste uur geslagen heeft…

This Is The End is een hilarische film waarin we naast de genoemde acteurs nog veel meer bekende acteurs op zien duiken, waaronder Paul Rudd, Channing Tatum, Christopher Mintz-Plasse, Aziz Ansari, Kevin Hart en een ‘completely coked out of his mind’ Michael Sera die Rihanna een flinke klap op haar kont geeft en daar hard voor wordt bestraft. (bijna) Iedereen in deze film speelt zichzelf en aangezien veel van de acteurs samen films hebben gemaakt lijkt het op een uit de hand gelopen project van vrienden onder elkaar. Maar juist daardoor straalt het plezier er van af en wat ons betreft mogen ze er zo nog wel een paar maken. Echt heel grappig en heerlijk grof!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...