Think Like A Man Too   12 feb 2015
Inlay van Think Like A Man Too
 
     
     
 
Screenshot van Think Like A Man Too   Screenshot van Think Like A Man Too   Screenshot van Think Like A Man Too
 
     
 
   
Genre: Komedie
Acteurs: Michael Ealy
Jerry Ferrara
Regina Hall
Dennis Haybert
Speelduur: 106 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Candace (Regina Hall) en Michael (Michael Ealy) gaan trouwen en waar beter dan Las Vegas om elkaar het jawoord te geven? Daarnaast is Sin City natuurlijk de beste stad voor een zondige vrijgezellenavond, een avond waar zowel de dames als de heren zich schuldig aan gaan maken. Hun wederzijdse vriendengroepen komen daags voor de bruiloft bijeen en ook Michael's moeder Loretta is natuurlijk van de partij, dit tot groot ongenoegen van Candace die deze ‘mother-in-law from hell' het liefst zo ver mogelijk op afstand houdt. Cedric is alleen naar Vegas gekomen waar hij voor komt rijden in een Lamborghini en intrek neemt in de meest luxe villa van Caesars Palace. Hij heeft hele duidelijke plannen voor de vrijgezellenavond, maar daar probeert Loretta een stokje voor te steken. Beide groepjes worden onafhankelijk van elkaar losgelaten op The Strip waar de strijd tussen de seksen op volle kracht losbarst. Tenminste, dat is de bedoeling...

 

Think Like A Man was een groot succes en dan laat een vervolg nooit lang op zich wachten. Tel daar de verleidingen van Las Vegas bij op en dan weet je dat je een heerlijke komedie gaat zien waarin alle namen uit de eerste film weer van de partij zijn. Nieuw is Dennis Haysbert die door één van de bruidsmeisjes op de lastige schoonmoeder wordt losgelaten, want dan kunnen de vrouwen ook nog een beetje lol trappen. Think Like A Man Too is een heerlijke film, lekker luidruchtig en lekker plat. Vegas rules!!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...