The Voices   30 jun 2015
Inlay van The Voices
 
     
     
 
Screenshot van The Voices   Screenshot van The Voices   Screenshot van The Voices
 
     
 
   
Genre: Misdaad, Komedie
Acteurs: Ryan Reynolds
†Gemma Arterton
†Anna Kendrick
Speelduur: 103 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Jerry (Ryan Reynolds) heeft serieuze psychische problemen. Hij lijdt aan een vorm van schizofrenie en ondergaat daarvoor therapie, maar of dat nu echt helpt, dat is nog maar de vraag. Omdat zijn medicijnen de wereld er in zijn ogen niet beter op maken, heeft hij deze al een tijdje niet meer geslikt, iets wat hij natuurlijk niet aan zijn psychiater vertelt als hij haar met regelmaal braaf bezoekt. Jerry hoort hierdoor stemmen en zodra hij thuis komt, heeft hij hele gesprekken met zijn grof gebekte kat meneer Whiskers en zijn wat onnozele hond Bosco. Overdag is er weinig aan hem te merken. Jerry werkt op de expeditie van fabrikant van sanitair en zijn baas Dennis is zeer tevreden over zijn werk en zijn inzet. Als hem gevraagd wordt te helpen bij de jaarlijkse bedrijfspicknick komt hij in contact met zijn bevallige collega Fiona (Gemma Arterton) die hij toch wel heel erg leuk vindt. Maar Fiona gaat niet in op zijn avances en zonder dat Jerry echt kwade bedoelingen heeft, komt dat haar zeer duur te staan...

De stemmen die Jerry hoort zijn het beste te omschrijven als een duiveltje en een engeltje die hem zittend op zijn schouders knettergek maken. Waar de kat hem aanspoort tot meer moorden is het de lodderige hond die de stem van zijn geweten probeert te zijn en die twee stemmen, beide leuk door Ryan Reynolds zelf ingesproken, zorgen ervoor dat we hier een levensgevaarlijk heerschap te zien krijgen. Jerry is zacht aan de buitenkant, maar van binnen een oncontroleerbare moordenaar. The Voices is daardoor een zwarte film die we niet echt als komedie kunnen omschrijven. Onder invloed van zijn psychose creŽert Jerry zijn eigen realiteit en dat geeft deze film zijn aparte karakter. Zodra je hem ziet, begrijp je wat we daar mee bedoelen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...