The Trust   5 mei 2016
Inlay van The Trust
 
     
     
 
Screenshot van The Trust   Screenshot van The Trust   Screenshot van The Trust
 
     
 
   
Genre: Misdaad
Acteurs: Nicolas Cage
Elijah Wood
Jerry Lewis
Sky Ferreira
Speelduur: 84 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Jim Stone en David Waters (Nicolas Cage en Elijah Wood) werken als technisch rechercheur bij de politie van Las Vegas. Dat lijkt op televisie wel een stoere baan, maar in werkelijkheid zijn beide collega's niet echt gemotiveerd en als Jim heel toevallig een mogelijk interessante ontdekking doet, gaat David er deels uit loyaliteit, deels uit nieuwsgierigheid en deels uit pure verveling in mee. Er is $200.000 contant betaald om een ogenschijnlijk kleine crimineel op borgtocht uit de gevangenis te houden en Jim is bijzonder geļnteresseerd waar dat geld vandaan komt. Als David de man in kwestie een paar dagen volgt zet hij Jim, die de volgende fase van hun projectje voor zijn rekening neemt, op een alleszins interessant spoor. Door de man van dichtbij in de gaten te houden, ontdekt Jim een hoop activiteit rondom een op zich nietszeggend gebouw waar veel in gaat, maar slecht weinig uit tevoorschijn komt. Dat vraagt om een nader onderzoek en als Jim's vermoeden bewaarheid wordt, staat de twee heren een bijna onmogelijke klus te wachten...

 

Cage en Wood zijn niet de stoere kluizenkrakers die je zou verwachten en The Trust is dan ook geen flitsende film met veel actie en geweld. Beide hoofdpersonen bereiden hun kraak goed voor en vooral Cage, die hier weer zo'n voor hem typerende lijzige rol speelt, is verrassend kordaat en gaat heel ver om zijn belangen te beschermen. Het geweld zit er dus zeker in, maar het komt iedere keer als een verrassing en dat typeert deze alleraardigste film over een ingenieuze misdrijf en een paar onverwachte plotwendingen. Nice!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...