The Raid 2   9 dec 2014
Inlay van The Raid 2
 
     
     
 
Screenshot van The Raid 2   Screenshot van The Raid 2   Screenshot van The Raid 2
 
     
 
   
Genre: Actie
Acteurs: Iko Uwais
Arifin Putra
Oka Antara
Speelduur: 150 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  6,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Om binnen de inner circle te komen van Jakarta's gevaarlijkste en machtigste druglord Bangun, gaat Rama, overlevende van de inval (zie The Raid) die uitdraaide op een slachtpartij, undercover in de gevangenis om zo via Uco, Bangun's enige zoon, binnen de organisatie van diens vader te infiltreren. Om geloofwaardig over te komen moet Rama zijn hele leven op hold zetten, want het zal enige tijd kosten om Uco ervan te overtuigen dat hij een waardevolle aanwinst kan zijn voor zijn vader's organisatie. En dat vergt grote opofferingen. De operatie kan mogelijk jaren gaan duren en het leven achter de tralies is zeker niet ongevaarlijk Hij weet uiteindelijk Uco's vertrouwen te winnen en eenmaal weer vrij, is dat een vrijgeleide om zijn undercoverwerk voort te zetten vanuit het hart van Bangun's organisatie...

 

Het Indonesische The Raid dateert uit 2011 en werd door velen gezien als één van de beste actiefilm sinds lange tijd. Iedereen die van al dat spektakel heeft genoten mag het vervolg, waarin we teamleider Rama bijna tweeënhalf uur lang verder zien strijden tegen drugsbendes en de corruptie binnen zijn eigen gelederen, niet missen. Voor wie die film niet heeft gezien, is het raadzaam hem eerst even te kijken en deze er gelijk achteraan te doen, dan heb je een geweldige ‘double feature' voor een avond top-entertainment in het actie/martial arts-genre. Keihard en behoorlijk bloederig!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...