The Hallow  
Inlay van The Hallow
 
     
     
 
Screenshot van The Hallow   Screenshot van The Hallow   Screenshot van The Hallow
 
     
 
   
Genre: Suspense-Horror
Acteurs: Michael Smiley
Bojana Novakovic
Joseph Mawle
Speelduur: 97 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Wanneer de uit Londen afkomstige Adam in Ierland, samen met zijn vrouw Clare en zoontje, naar een wat afgelegen huis in de buurt van een bos verhuist, hebben ze nog geen idee welke gruwelen hen daar te wachten staan. De lokale bevolking stelt zich niet echt vriendelijk op en dat is niet zo vreemd aangezien Adam in de buurt onderzoekt of een stuk land geschikt is om op te gaan bouwen. In dat gebied bevindt zich de Hallow, de eeuwenoude demonen waar de lokale, zeer bijgelovige bewoners noodgedwongen mee hebben leren leven en die ze op geen enkele wijze willen provoceren. En dat is precies wat Adam onbewust doet, een daad met vergaande gevolgen waarvoor hij, zijn gezin en iedereen in de omgeving mogelijk een hoge prijs voor moeten betalen...  

 

Het suspense-genre is in verschillende stromingen in te delen, puur spannend met veel dreiging, maar ook puur spannend met wat meer gruwelijke angstaanjagende elementen. The Hallow, over een gezin dat in hun nieuwe woning uitermate vervelende demonische wezens triggert en binnen laat, valt in de tweede categorie en daar zien we er over het algemeen wat minder van, dus dat maakt hem zeker interessant. Zeker voor de fans die dat extra stapje richting horror wel weten te waarderen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...