The Damned   12 dec 2014
Inlay van The Damned
 
     
     
 
Screenshot van The Damned   Screenshot van The Damned   Screenshot van The Damned
 
     
 
   
Genre: Horror, Suspense-Thriller
Acteurs: Peter Facinelli
Sophia Myles
Speelduur: 87 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  0,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

David (Peter Facinelli uit de Twilight Saga) en Laura (Sophia Myles) zijn naar Bogota gereisd om David's dochter Jill op te sporen en haar ertoe te bewegen terug te komen naar huis om hun huwelijk bij te wonen. Met enige tegenzin besluit Jill naar haar vader te luisteren en samen met haar vriend Ramon en David's schoonzus Gina rijden ze via de kortste weg naar Medellin waar Jill haar paspoort achter heeft gelaten. Ondanks een waarschuwing van de politie dat hun route door de hevige regenval mogelijk gevaarlijk kan zijn, blijven ze op de uitgestippelde route. Gina zegt de weg goed te kennen, maar aan al die kennis heeft ze niets als hun auto door een kleine aardverschuiving wordt getroffen. Het voertuig is verder onbruikbaar en in de stromende regen vinden ze onderdak bij een wat vervallen, leegstaand hotel waar eigenaar Felipe hen met enige tegenzin binnen laat. Ze ontdekken al snel waarom de oude baas zo terughoudend is. In de kelder van het gebouw ontdekken ze een jong meisje dat tegen haar wil in gevangen wordt gehouden. Samen met Ramon weet Jill het meisje, Ana Maria genaamd, te bevrijden, maar om dat te doen moet David hun gastheer Filipe, die nog een dappere poging doet om dat te voorkomen, bewusteloos slaan. Waarom de oude baas zich zo druk maakt over hun bevrijdingsactie wordt hen al snel duidelijk, maar dan is het al te laat...

 

Meer dan in welk ander genre dan ook wordt er in het bovennatuurlijke horror/suspense-thriller-genre de laatste jaren veel rommel gemaakt en wij zien het als onze taak om het kaf van het koren te scheiden. Door daar zoveel mogelijk aandacht aan te besteden kunnen we een film als The Damned er uit liften en extra aanbevelen, want het is het bewijs dat je geen mega-budget nodig hebt om een film te maken waarbij de rillingen je over de rug lopen. Binnen het genre is deze film zeker een aanrader!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...