Race To Witch Mountain   8 sep 2009
Inlay van Race To Witch Mountain
 

Trailer niet gevonden.

 
     
 
   
Genre: Avontuur
Acteurs: Dwayne Johnson
AnnaSophia Robb
Tom Everett Scott
Alexander Ludwig
Carla Gugino
Speelduur: 98 minuten
Te huur op:     
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,6

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Jack Bruno (Dwayne Johnson) heeft een crimineel verleden achter zich, maar tegenwoordig probeert hij in Las Vegas als taxichauffeur de kost te verdienen. In die stad is hij gewend de meest vreemde personages tegen het lijf te lopen, maar zo vreemd als de tieners Seth en Sara heeft hij nog nooit meegemaakt. De twee laten Jack een dikke bundel geld zien met het verzoek hen ergens in de woestijn buiten de stad af te zetten. In eerste instantie denkt Jack een vette rit te hebben gescoord, maar eenmaal onderweg merkt hij al snel dat zelfs die exorbitante vergoeding niet genoeg is voor alle ellende die hij op zijn nek heeft gehaald. Seth en Sara (Alexander Ludwig uit The Dark Is Rising en AnnaSophia Robb uit Bridge To Terabithia) zijn geen gewone tieners. Ze bezitten buitenaardse gaven en dat is niet zo vreemd, want dat is precies waar ze vandaan komen. Ze zijn op aarde om een invasie op het menselijk ras te voorkomen, maar dat belet de autoriteiten er niet van met alle macht op hen te jagen. Voor hij er erg in heeft, zit Jack midden in dat gevecht en hij is niet van plan de twee jeugdige aliens aan hun lot over te laten. Het wordt een race naar de geheime legerbasis van Witch Mountain, want daar bevindt zich het ruimteschip waarmee Seth en Sara terug moeten naar hun eigen beschaving.     

Dwayne Johnson brak richting het grote publiek door als de spierbundel uit The Mummy Returns, een rol die hij later in The Scorpion King nog eens dunnetjes over deed. Sinds die tijd hebben we hem in verschillende actie-komedies gezien, waaronder, Welcome To The Jungle en Get Smart. In Race To Witch Mountain wordt actie en avontuur gecombineerd met het typische Disney-gevoel. Dwayne Johnson weet wel raad met dat gevoel, dat heeft hij eerder in The Game Plan laten zien, eveneens een Disney-productie, zij het in een ander genre. Race To Witch Mountain is een lekkere film, niet te zoet of te kinderachtig, nee gewoon lekker met veel actie en een aantal mooie special effects, want dat beheersen de jongens van Disney natuurlijk ook als geen ander…

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...