Predestination   10 dec 2014
Inlay van Predestination
 
     
     
 
Screenshot van Predestination   Screenshot van Predestination   Screenshot van Predestination
 
     
 
   
Genre: Sci-Fi, Thriller
Acteurs: Ethan Hawke
Noah Taylor
Speelduur: 97 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,4

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Een Temporal agent, lid van een geheime overheidsorganisatie die met behulp van een tijdmachine door de tijd reist om criminelen en terroristen nog voor ze hun daden kunnen verrichten af te stoppen, zit tot zijn grote frustratie al jaren achter een schijnbaar ongrijpbare terrorist aan. Tijdens zijn allerlaatste missie gaat hij undercover als barkeeper om deze terrorist, bekend onder de naam The Fizzle Bomber, alsnog in de kraag te vatten voor hij de kans krijgt om zijn vijfde gruwelijke aanlag, met meer dan tienduizend dode New Yorkse burgers, uit te voeren...

 

In Predestination is het tijdreizen van Looper gecombineerd met het vroegtijdig afstoppen van criminelen uit Minority Report en dat heeft een hele interessante stijlvol gemaakte thriller opgeleverd. De regisserende broers Spierig verrasten ons in 2009 met Daybreakers, ook met Hawke en ook redelijk verrassend in zijn stijl en uitvoering. Het is zo'n film waar je eigenlijk van tevoren niet teveel over moet lezen, je moet hem gewoon gaan kijken en je laten verrassen door een film die net even anders is dan je van dit genre gewend bent.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...