Precious Cargo   24 nov 2016
Inlay van Precious Cargo
 
     
     
 
Screenshot van Precious Cargo   Screenshot van Precious Cargo   Screenshot van Precious Cargo
 
     
 
   
Genre: Misdaad, Actie
Acteurs: Bruce Willis
Mark-Paul Gosselaar
Claire Forlani
Speelduur: 87 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Jack (Mark Paul Gosselaar) is een handige jongen die samen met zijn vaste crew op een handige wijze zijn geld verdient. Veel geld verdient, maar dat is niet geheel zonder risico's en als hij op een avond gezellig in bed ligt met zijn vriendin krijgt hij onverwacht bezoek van zijn zwangere ex Karen (Claire Forlani). Karen heeft het aan de stok met topcrimineel Edward Filosa (Bruce Willis) en in haar kielzog verschijnt een moordcommando om met haar af te rekenen. Dat kan Jack natuurlijk niet laten gebeuren en zo raakt hij betrokken bij een lopende vete met als inzet een lading diamanten met een waarde van een half miljard dollar. Dat zijn serieuze bedragen en alsof het niet erg genoeg is dat Filosa's mensen hem naar het leven staan moet hij Karen, zijn zogenaamde bondgenoot, ook heel goed in de gaten houden...  

 

We hebben hoofdrolspeler Mark Paul Gosselaar lang geleden leren kennen als het bijdehante mooie jongetje uit tienerserie Saved By The Bell en naarmate hij ouder werd en die jongenscharme verdween, zagen we hem in een kleine honderd afleveringen van NYPD Blue. Aan films heeft hij nog niet zo heel veel gedaan. We zagen hem tussen Robert De Niro en Jeffrey Dean Morgan in Heist en nu dus in Precious Cargo waar zijn naam ook weer naast een grote Hollywood-acteur pronkt. Bruce Willis is de man tegen wie Gosselaar het op moet nemen in deze explosieve misdaad-thriller. Willis krijgt de laatste jaren steeds meer van dit soort topcrimineel-rollen en met zijn kale kop en wereldberoemde grijns is hij perfect geschikt als de man die alle touwtjes in handen heeft. Of denkt te hebben, want ook in Precious Cargo is hij dan wel heel gevaarlijk, maar zijn tegenstanders zijn ook niet mis.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...