Our Kind Of Traitor   26 okt 2016
Inlay van Our Kind Of Traitor
 
     
     
 
Screenshot van Our Kind Of Traitor   Screenshot van Our Kind Of Traitor   Screenshot van Our Kind Of Traitor
 
     
 
   
Genre: Thriller
Acteurs: Damian Lewis
Stellan Skarsgård
Ewan McGregor
Naomie Harris
Speelduur: 102 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Op vakantie in Marokko komt leraar Perry (Ewan McGregor) in de bar van zijn hotel in contact met de extravagante Rus Dima (Stellan Skarsgård). Perry drinkt wat met zijn nieuwe vriend, begeleidt hem die nacht naar een wild feest en staat de volgende dag tegenover hem op de tennisbaan. Perry's vrouw Gail (Naomie Harris) is niet blij met deze nieuwe vriendschap en onder protest woont ze op de laatste avond van hun vakantie samen met haar man het groots opgezette verjaardagsfeest van Dima's dochter bij. Tijdens de festiviteiten stort de Rus zijn hart uit over zijn rol als grootste witwasser van een groot Russische misdaadsyndicaat. Hij vertelt dat door de komst van Nicolas Petrov, de meedogenloze nieuwe leider die beter bekend staat als De Prins, zijn dagen zo goed als geteld zijn en hij doet een dringend beroep op Perry om terug in Engeland contact te zoeken met MI6. Hij geeft Perry een USB-stick mee met daarop globale informatie over een aantal corrupte hooggeplaatste Britse politici en Dima hoopt in ruil voor gedetailleerde informatie samen met zijn gezin uit de handen van De Prins te kunnen blijven. Direct op de luchthaven weet Perry contact met MI6 te leggen en hij hoopt daarmee dit toch wat onwennige hoofdstuk af te kunnen sluiten. Maar dat is helaas niet het geval...

 

Met McGregor, Skarsgård, Harris en de nog niet genoemde Damian Lewis heeft het spannende Our Kind Of Traitor een behoorlijke goede rolbezetting. De man die op vakantie in Marokko door een vriendelijke vreemdeling betrokken raakt bij een internationaal schandaal, dat klinkt bekend en het was niemand minder dan Alfred Hitchcock die James Stewart in een soortgelijke positie terecht liet komen in klassieker The Man Who Knew Too Much. Dit keer echter geen moordcomplot maar een clandestiene transactie met een waarde van tientallen miljarden en reken maar dat men bereid is daar voor te moorden.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...