No Good Deed  
Inlay van No Good Deed
 
     
     
 
Screenshot van No Good Deed   Screenshot van No Good Deed   Screenshot van No Good Deed
 
     
 
   
Genre: Thriller, Terror
Acteurs: Taraji P. Henson
Idris Elba
Leslie Bibb
Speelduur: 84 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Colin Evans (Idris Elba), verdacht van meerdere moorden maar vijf jaar geleden slechts veroordeeld wegens doodslag, mist onder druk van de families van zijn vermeende slachtoffers zijn vervroegde vrijlating. Dat betekent dat hij weer vijf jaar moet wachten op een nieuwe hoorzitting en daar weigert hij zich bij neer te leggen. Onderweg terug naar de gevangenis weet hij op bloederige wijze te ontsnappen, maar zijn geluk is van korte duur. Door het slechte weer raakt zijn vluchtauto in een slip en belandt hij in de berm tegen een boom. Hij is slechts licht gewond en zoekt hulp bij het eerste huis waar hij licht ziet branden en komt oog in oog te staan met Terry (Taraji P. Hanson). Terry is alleen thuis met haar twee kinderen, maar de charmante Colin krijgt het voor elkaar dat ze hem binnen laat en zijn hoofdwond verbindt. In eerste instantie lijkt er niets aan de hand, maar langzaam aan neemt de spanning toe en ontstaat er een levensgevaarlijke situatie...

 

No Good Deed is een lekkere recht-toe-recht-aan thriller en daar zien we er de laatste jaren helaas nog maar weinig van. Het verhaal is redelijk eenvoudig, maar de uitwerking is prima gedaan met een goede dosis spanning, dus dit is een veilige keuze voor een spannende avond. Idris Elba kennen we als de stoere bewaker Heimdall uit de Thor-films en zijn slachtoffer is bekend uit televisieserie Person Of Interest en de beide Think Like A Man-films.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...