Left Behind   20 feb 2015
Inlay van Left Behind
 
     
     
 
Screenshot van Left Behind   Screenshot van Left Behind   Screenshot van Left Behind
 
     
 
   
Genre: Rampenfilm
Acteurs: Nicolas Cage
Lea Thompson
Cassi Thomson
Speelduur: 110 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Als studente Chloe naar huis vliegt om de verjaardag van haar vader, piloot Ray Steele (Nicolas Cage), bij te wonen, krijgt ze een teleurstelling te verwerken. Ray moet die dag werken, zij het niet geheel onvrijwillig, want hij brengt liever een paar leuke romantische dagen door met stewardess Hattie (Nicky Whelan uit Hall Pass) dan dat hij thuis zit bij zijn zeer godsdienstige vrouw (Lea Thompson) en zijn kinderen. Vader en dochter komen elkaar op de luchthaven nog wel tegen, maar veel tijd hebben ze niet aangezien Ray's vlucht op het punt staat om te vertrekken. Aan boord van dezelfde vlucht is Cameron Williams (Chad Michael Murray), een nuchtere onderzoeksjournalist waarmee Chloe even daarvoor een prettige ontmoeting heeft gehad. Zijn aanwezigheid is een meevaller als kort nadat het vliegtuig is vertrokken een bizar natuurverschijnsel een aantal mensen spoorloos laat verdwijnen en zelfs de ervaren Cameron staat voor een raadsel. De slachtoffers zijn letterlijk uit hun kleren gezogen en omdat er onder de verdwenen passagiers vooral veel kinderen zijn, ontstaat er in het vliegtuig al snel een extreem gevaarlijke situatie als de verbijsterde ouders uitleg eisen van de bemanning...

 

Het thema van deze film is al eerder gebruikt en is afkomstig van Jerry B. Jenkins and Tim LaHaye, een schrijvend duo dat in deze Left Behind-reeks dertien religieus getinte boeken op hun naam heeft staan. Nicolas Cage is hier natuurlijk uiteindelijk wel de held, maar dan wel op een heel andere manier dan dat we van hem gewend zijn.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...