Le FidÈle   2 feb 2018
Inlay van Le FidÈle
 
     
     
 
Screenshot van Le FidÈle   Screenshot van Le FidÈle   Screenshot van Le FidÈle
 
     
 
   
Genre: Speelfilm, Misdaad
Acteurs: Matthias Schoenaerts
 Adèle Exarchopoulos
Eric De Staercke
Speelduur: 130 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Het is liefde op het eerste gezicht tussen de raadselachtige Gino "Gigi" Vanoirbeek en de beloftevolle racepilote Bénédicte "Bibi" Delhany. Maar Gigi draagt een geheim met zich mee. Hoe meer hij dit probeert te verbergen, hoe dieper hij in de problemen verzeild raakt en hoe zwaarder hun liefde op de proef wordt gesteld. Gigi zal moeten kiezen. En Bibi ook. Maar hoe lang kan je vechten voor iets dat misschien al lang verloren is?

 

Op 4 maart 2018 vertegenwoordigt Le Fidèle België bij de negentigste editie van de Oscars. Geheel verrassend is dat niet: ook Michaël R. Roskams debuut Rundskop (2011) ontving een nominatie voor beste buitenlandse film. Daarnaast kon de veelgeprezen regisseur voor Le Fidèle wederom beschikken over zijn vaste frontman Matthias Schoenaerts, die hier pittig tegenwicht krijgt van Gouden Palm-winnares Adèle Exarchopoulos (La vie D'Adèle). In België deed hij het natuurlijk goed, maar ook Nederland moet hier iets mee kunnen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...