Jessabelle   27 mrt 2015
Inlay van Jessabelle
 
     
     
 
Screenshot van Jessabelle   Screenshot van Jessabelle   Screenshot van Jessabelle
 
     
 
   
Genre: Horror, Suspense-Thriller
Acteurs: Sarah Snook
Mark Webber
Joelle Carter
Speelduur: 90 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Een zwaar auto-ongeluk maakt een eind aan de zwangerschap van Jessie Laurent en aan alle dromen die ze samen met haar, tijdens het ongeluk overleden, vriend uit had willen laten komen. Na maanden revalidatie is ze nog steeds niet in staat om te lopen en ze moet haar vader Leon, met wie ze al jaren geen contact heeft onderhouden, vragen haar op te halen uit het ziekenhuis. Die neemt haar mee terug naar de stad waar ze is opgegroeid en in hun oude huis brengt hij haar onder in haar moeders oude slaapkamer. Als ze uit nieuwsgierigheid de lades en kasten in die kamer aan een onderzoekje onderwerpt en ze in een doos onder het bed een paar VHS-banden vindt met daarop opnames van haar al vroeg overleden moeder, kan ze haar geluk niet op. Haar vader is echter minder blij met deze ontdekking. Hij stormt haar kamer binnen en breekt de band uit de videorecorder door midden. De volgende dag lijkt Leon redelijk bijgedraaid, maar die rust is maar voor even. Jessie heeft meer tapes gevonden en ze staat nog maar aan het begin van de ergst denkbare nachtmerries die voortkomen uit een heel duister verleden...

 

Wij hebben meerdere malen de rillingen over onze rug gevoeld en dat is precies wat je van een suspense-thriller mag verwachten. Jessabelle heeft daarnaast een spannend mysterieus verhaal en voldoet daarmee aan alle gewenste criteria. Ook een belangrijk gegeven is dat, ondanks dat we met een voodoo/bovennatuurlijk thema te maken hebben, het allemaal nog geloofwaardig en logisch wordt verteld en dat is slechts maar heel zelden het geval binnen dit genre waarin mensen nooit om hulp vragen en maar van alles negeren. Hoofdrolspeelster Sarah Snook is nu nog redelijk onbekend, maar ze heeft in 2015 een paar grotere films in de planning staan en zeker gezien haar optreden in deze film hebben wij er het volste vertrouwen in dat deze jonge actrice er wel komt.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...