I Am Wrath   9 sep 2016
Inlay van I Am Wrath
 
     
     
 
Screenshot van I Am Wrath   Screenshot van I Am Wrath   Screenshot van I Am Wrath
 
     
 
   
Genre: Actie
Acteurs: John Travolta
Christopher Meloni
Amanda Schull
Sam Trammell
Paul Sloan
Rebecca De Mornay
Speelduur: 85 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Het harde beleid van Ohio's gouverneur John Merserve werpt zijn vruchten af. Ondanks dat de media nog iedere dag bol staat van moorden en schietpartijen bewijzen de statistieken dat het bendegeweld steeds verder wordt teruggedrongen. Maar nog steeds worden gewone burgers getroffen door geweld, burgers zoals Stan Hill (John Travolta) en zijn vrouw Vivian. Als zij op de luchthaven hun auto ophalen in de parkeergarage worden ze het slachtoffer van een zeer gewelddadige beroving. Vivian wordt voor zijn ogen heel gericht afgeslacht en als de daders vluchten blijft Stan radeloos achter. Maar hij heeft één van de daders goed gezien en met de juiste omschrijving moet het niet zo heel moeilijk zijn om gerechtigheid te vinden. Maar binnen het onderzoek krijgt Stan een grote tegenvaller te verwerken. De moordenaar wordt opgepakt en door Stan met volle overtuiging herkend. Maar dat alleen is blijkbaar te weinig om hem vast te houden en zo moet Stan lijdzaam toezien hoe de man die zijn vrouw heeft vermoord vriendelijk lachend op vrije voeten wordt gesteld. Stan besluit dat het niet de moeite waard is de politie hier nog verder mee lastig te vallen. Dit kan hij zelf wel rechtzetten...

 

In de lijn van Taken en The Equalizer zien we John Travolta hier het recht in eigen hand nemen. De taak die hij zichzelf stelt blijkt gaandeweg echter een stuk veelomvattender te zijn en zijn tegenstanders zijn niet alleen talrijker en machtiger, ze komen ook nog eens vanuit een hoek waarvan hij het absoluut niet had verwacht. Het zorgt voor een prima actiefilm waarin John Travolta, wiens personage in het verleden een ‘bad ass' was en kan rekenen op een goede even gevaarlijke vriend, nog goed in mee kan komen. 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...