Home Sweet Hell   6 mei 2015
Inlay van Home Sweet Hell
 
     
     
 
Screenshot van Home Sweet Hell   Screenshot van Home Sweet Hell   Screenshot van Home Sweet Hell
 
     
 
   
Genre: Misdaadkomedie
Acteurs: Katherine Heigl
Jordana Brewster
Patrick Wilson
James Belushi
Speelduur: 98 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Samen met zijn vrouw Mona (Katherine Heigl) heeft Don Champagne (Patrick Wilson) een perfect en idyllisch leven opgebouwd met een goedlopende meubelzaak, een mooi huis en twee keurige kinderen. Mona is de perfecte huisvrouw en moeder, maar ze lijdt tot grote ergernis van haar man ook redelijk aan OCD (Obsessive Compulsion Disorder) en daarnaast is ze ook niet de meest warme/sensuele persoonlijkheid. Intimiteit gaat op afspraak en dat zorgt voor een zeer matig seksleven. Ze heeft daardoor een situatie gecreëerd waarbij er maar iets hoeft te gebeuren voordat Don zijn vingers brandt en dat gebeurt als hij op aandringen van zijn verkoper Les (Jim Belushi) de zeer sexy Dusty (Jordana Brewster) aanneemt. Het duurt dan ook niet lang voor Don de verleiding niet meer kan weerstaan en de twee beginnen een gepassioneerde verhouding. Uit hun veelvuldige seksuele contact komt een zwangerschap voort en de toch al niet zo zelfverzekerde Don is gelijk verschrikkelijk in paniek. Als hij helemaal geen uitweg ziet, biecht hij de verhouding en zijn aanstaande vaderschap op aan Mona en die gaat daar niet zo heel goed mee om. Mona is niet van plan om haar ideale leventje op te geven en ze ziet voor dit probleem maar één oplossing. Dusty moet spoorloos verdwijnen, zeker als Mona ontdekt dat de zwangere scharrel van haar man een flink geldbedrag van hem eist...

 

De titel zegt het al, het is een huis vol herrie bij de familie Champagne als de moeder des huizes hoort dat haar man een andere vrouw zwanger heeft gemaakt. Zowel Wilson, onnozel, seksueel gefrustreerd en zwaar onder de plak, als Heigl, de gedecideerde moordlustige feeks voor wie haar reputatie in de buurt belangrijker is dan de ontrouw van haar man, vertolken hun rollen op een geweldige manier. Het is de mix van humor en bloederig geweld die ons zeer aangenaam heeft verrast en vooral het over het algemeen brave imago van Heigl loopt hier een behoorlijke deuk op. Heel erg grappig!

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...