Heatstroke  
Inlay van Heatstroke
 
     
     
 
Screenshot van Heatstroke   Screenshot van Heatstroke   Screenshot van Heatstroke
 
     
 
   
Genre: Avontuur, Actie
Acteurs: Stephen Dorff
Warrick Grier
Calvin Hayward
Peter Stormare
Speelduur: 92 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Op verzoek van zijn ex-vrouw neemt bioloog Paul O'Malley (Stephen Dorff) zijn dochter Jo, die samen met een paar vrienden is opgepakt voor het in bezit hebben van wat softdrugs, mee op zijn volgende expeditie op de Afrikaanse savanne waar hij gevlekte hyena's bestudeert. Jo is niet echt blij met deze gedwongen excursie, maar dat komt voornamelijk omdat haar vaders nieuwe vriendin Tally ook van de partij is en dat was een element waar helaas niet over te onderhandelen was. De eerste dagen verlopen dan ook behoorlijk stroef. Paul en Tally doen hun best om Jo overal bij te betrekken, maar de tiener zit de hele dag met haar iPad op schoot en een koptelefoon op haar hoofd, dus er komt bij haar bijna geen stom woord uit. Als hij ervan overtuigd is dat hun samenzijn niet de gewenste band oplevert maar hun relatie alleen maar verslechterd, besluit Paul Jo terug te sturen. Onderweg naar Johannesburg gebeurt er echter iets waardoor de band tussen Jo en Tally sterker wordt dan ze ooit hadden kunnen vermoeden...

 

Heatstroke is best een aardige avonturenfilm. De makers hebben de film op een gewaagde manier in elkaar gezet en dat zorgt voor een ontwikkeling waar je door verrast zult worden en waar je zeker ook even aan zult moeten wennen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...