Gone Girl  
Inlay van Gone Girl
 
     
     
 
Screenshot van Gone Girl   Screenshot van Gone Girl   Screenshot van Gone Girl
 
     
 
   
Genre: Thriller
Acteurs: Ben Affleck
Rosamund Pike
Neil Patrick Harris
Speelduur: 149 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,6

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Nick Dunne (Ben Affleck) heeft een groot probleem. Zijn vrouw Amy (Rosamund Pike) is spoorloos verdwenen en veel sympathie krijgt hij niet aangezien bijna iedereen hem ervan verdenkt daar zelf verantwoordelijk voor te zijn. Dat is niet helemaal onverwacht. Hun huwelijk heeft in zijn vijf jaar wel de nodige incidenten gekend en ook rechercheur Rhonda Boney, die de zaak vanaf het eerste moment heel serieus opneemt, heeft Nick direct hoog op haar lijst met verdachten gezet. Omdat hij al snel doorheeft dat meer en meer mensen hem met een scheef oog aankijken, probeert Nick de rol van bezorgde echtgenoot zo goed mogelijk te vervullen, maar wat hij ook doet, er komt commentaar. Naarmate er meer informatie over hem en hun huwelijk naar buiten komt, verergert de situatie en Nick wordt er openlijk van beschuldigd zijn vrouw te hebben vermoord. Zelfs de mensen in zijn directe omgeving, zijn schoonouders en zijn tweelingzus, hebben serieuze twijfel. Maar deze zaak is anders dan alle betrokkenen in hun wildste dromen kunnen vermoeden en niet alleen de politie en de familie maar ook Nick komen lopende het onderzoek nog voor grote verrassingen te staan... 

 

David Fincher verstaat zijn vak als geen ander en met een verhaal als dat van Gone Girl kan deze regisseur, bekend geworden door Se7en, The Game, Fight Club en meer recent door zijn werk aan hitserie House Of Cards, prima uit de voeten. Als kijker krijg je een stuk meer informatie over het onderzoek dan de direct betrokkenen en daardoor ben je er niet alleen nauwer bij betrokken, je voelt ook beter de paniek van Affleck die de grond langzaam onder zich ziet verdwijnen. Gone Girl was een grote verrassing in de bioscoop en Rosamund Pike is voor haar rol zelfs genomineerd voor een Oscar. Mis deze verrassende thriller dus niet! 

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...