Drive Hard   27 mrt 2015
Inlay van Drive Hard
 
     
     
 
Screenshot van Drive Hard   Screenshot van Drive Hard   Screenshot van Drive Hard
 
     
 
   
Genre: Misdaadkomedie, Actie
Acteurs: John Cusack
Thomas Jane
Zoe Ventoura
Speelduur: 92 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Het professionele leven van voormalig coureur Peter Roberts (Thomas Jane) gaat even wat minder en omdat er thuis toch rekeningen betaald moeten worden en hij niet helemaal op zijn vrouw wil leunen, is hij aan de slag gegaan als rijinstructeur. Als hij op een ochtend zijn eerste klant oppikt, is dat het begin van een dag vol ellende. Deze Simon Keller (John Cusack), die opvallend veel van Peter blijkt te weten, zegt zijn Australische rijbewijs te willen halen, maar dat is niet de reden waarom hij juist deze instructeur heeft ingehuurd. Voor Peter er erg in heeft, is hij de bestuurder van de vluchtauto na een bankoverval en hij moet al zijn kunde aanwenden om de politie af te schudden. En het is niet alleen de gewone politie waar Peter en Simon zich zorgen over moeten maken. De beroofde bank stond al onder verdenking in verband met het wiswassen van grote hoeveelheden crimineel geld en niet alleen de federale politie, maar ook de eigenaren van de bank, een machtig crimineel misdaadsyndicaat, zet alles op alles om beide heren in de kraag te vatten...

 

Thomas Jane is al heel wat jaartjes bezig, maar is de laatste jaren toch vooral in beeld geweest als de groot geschapen gigolo in de televisieserie Hung. John Cusack, dat is natuurlijk een heel ander verhaal, want hij is in een film een vaste waarde die over de jaren heen zijn veelzijdigheid in allerlei genres ruimschoots heeft bewezen. Hard Drive is een komedie met, zeker in het begin, behoorlijk wat wilde achtervolgingen en hier en daar een verrassend harde scene.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...