Bowling Balls   16 apr 2015
Inlay van Bowling Balls
 
     
     
 
Screenshot van Bowling Balls   Screenshot van Bowling Balls   Screenshot van Bowling Balls
 
     
 
   
Genre: Komedie
Acteurs: Filip Peeters
Jonas Van Geel
Nathalie Meskens
Speelduur: 91 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  6,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

De finale van Sons of Anarchy is nog maar nauwelijks verteerd of daar horen we een nieuwe motorbende aan komen donderen. De Bowling Balls, aangevoerd door regisseur en scenarist Marc Punt (bekend van Matroesjka's en Frits En Freddy), dendert over veld en weg om ons deelgenoot te maken van hun doldwaze avonturen.

 

De Romeo van dienst, Bowling Ball Gino (Jonas Van Geel), heeft al een paar maanden een relatie met Tina, van de concurrerende bende de Banana Knights (Nathalie Meskens). Tussen de twee tortelduiven zit er echter een ferme haar in de boter, wat voor de Bananen reden genoeg is om wat rel te komen schoppen op het terrein van de Kegelballen. Daarnaast legt de politie de Balls het vuur flink aan de schenen en hebben ze wat problemen met hun afnemer van gestolen auto's...

 

Enfin, het mag duidelijk zijn dat de bende serieus in de problemen zit. Veel kunnen ze daar niet aan doen, want, zoals de promotekst ons vertelt, de Balls zijn niet bepaald de slimste bikers aan deze kant van de Atlantische Oceaan. Bad Boy Boeleke (Sven De Ridder) is een temperamentvolle driftkikker, ondervoorzitter Fikko (Peter Van den Begin) speelt net iets te graag met zijn revolver en aan leider Mon (Wim Opbrouck) is ook al geen kernfysicus verloren gegaan. U hoort het al, Bowling Balls is opnieuw een Vlaamse loserskomedie. F.C. De Kampioenen, maar dan op moto's.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...