Blair Witch   17 jan 2017
Inlay van Blair Witch
 
     
     
 
Screenshot van Blair Witch   Screenshot van Blair Witch   Screenshot van Blair Witch
 
     
 
   
Genre: Horror, Suspense-Thriller
Acteurs: James Allen McCune
Callie Hernandez
Corbin Reid
Speelduur: 83 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

James was pas vier jaar op het moment dat zijn oudere zus Heather spoorloos verdween toen ze in de bossen van Maryland met twee vrienden een documentaire maakte over de Blair Witch. Een jaar na de verdwijning van het drietal zijn er tapes gevonden met behoorlijk angstaanjagende beelden en het is door de jaren heen een mysterie gebleven wat hen nu echt is overkomen. Samen met vijf vrienden doet James een laatste poging om ruim vijftien jaar na haar verdwijning alsnog enige logica te vinden in het mysterie van toen. Vol goede moed en een beetje lacherig beginnen ze aan hun expeditie, maar het lachen vergaat ze als ze merken dat deze regio niet voor niets een duistere reputatie heeft...

 

Blair Witch begint met een bekend klinkende introductie. "Het volgende beeldmateriaal is samengesteld uit memorycards en videotapes, gevonden op 15 mei 2014 in de buurt van de Black Hill Forest in Burkittsville, Maryland." Een soortgelijke tekst zagen we langskomen bij het in 1999 gemaakte The Blair Witch Project en in feite borduurt Blair Witch voort op dat verhaal met die personages. Over het algemeen is het dus meer van hetzelfde, maar wel goed gemaakt met een budget dat bijna honderd keer groter was dan de eerste film. Nu is dat ook geen prestatie aangezien die film slechts iets van zestigduizend dollar kostte, maar het geeft wel aan dat er meer tijd, geld en aandacht aan is besteed.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...