Before I Wake   27 mrt 2017
Inlay van Before I Wake
 
     
     
 
Screenshot van Before I Wake   Screenshot van Before I Wake   Screenshot van Before I Wake
 
     
 
   
Genre: Suspense-Thriller, Horror
Acteurs: Kate Bosworth
Thomas Jane
Jacob Tremblay
Speelduur: 92 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Na vijf jaar met verschillende problemen te hebben rondgezworven in het systeem wordt de achtjarige Cody geadopteerd door Mark en Jessie Hobson (Thomas Jane en Kate Bosworth). Het stel heeft zelf ook een moeilijke tijd achter de rug en hopen met het opnemen van Cody een nieuwe start te kunnen maken. Maar vooral Jessie wordt nog geplaagd door demonen uit het verleden, maar dat is nog niets vergeleken met wat haar en haar man te wachten staat met de komst van de nieuwe aanwinst binnen het gezin. Als er kort na Cody's komst een aantal vreemde dingen gebeurt, hebben Mark en Jessie geen flauw benul wat hen nog te wachten staat. Dat kan ook niet, want de gave die Cody al snel tentoon spreidt, is dermate bizar dat ze in eerste instantie hun ogen niet kunnen geloven. Het jongetje heeft de gave om zijn dromen fysiek bewaarheid te laten worden en ineens kan Jessie haar verdronken zoontje Sean weer in de armen sluiten. Maar dat geluk heeft een zeer duistere keerzijde als duidelijk wordt dat niet alleen Cody's dromen maar ook zijn nachtmerries tot leven komen en dat zorgt bij de nog steeds rouwende ouders voor een wirwar aan emoties...

 

Het verhaal van suspense/horror-thriller Before I Wake is niet alleen origineel verzonnen en mooi uitgewerkt, het is ook gevuld met menselijke emoties, vooral van de moeder die wanhopig op zoek gaat naar vluchtige momentjes met haar overleden kind en daar behoorlijk in doorslaat. En dat gaat al snel ten koste van het haar toevertrouwde kind en van haar huwelijk. Daar komt bij dat het jongetje ook buitenshuis zijn gave vertoont en ook dat is lang niet allemaal even prettig. Wat wel prettig is, is de film zelf die ons zeer aangenaam heeft verrast en die we dan ook van harte aan kunnen bevelen.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...