Annabelle   11 feb 2015
Inlay van Annabelle
 
     
     
 
Screenshot van Annabelle   Screenshot van Annabelle   Screenshot van Annabelle
 
     
 
   
Genre: Suspense-Horror
Acteurs: Ward Horton
Annabelle Wallis
Alfre Woodard
Speelduur: 99 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  7,0

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Samen met haar man John kijkt Amanda uit naar de geboorte van hun eerste kind en om zijn vrouw eens goed te verwennen heeft hij een peperdure, exclusieve pop gekocht voor haar verzameling. Amanda is heel blij met de nieuwe aanwinst in haar collectie, maar ze heeft op dat moment geen flauw benul van de verschrikkingen die haar en John die nacht te wachten staan, verschrikkingen die op hun pad komen omdat ze deze speciale pop in huis hebben genomen. Een slachtpartij bij de buren verplaatst zich naar hun huis en het trauma dat Amanda oploopt zorgt ervoor dat ze het advies krijgt het tot de bevalling heel rustig aan te doen. Op zich is er geen enkele aanleiding om aan te nemen dat de verschrikkelijke gebeurtenissen een vervolg gaan krijgen, maar helaas is dat wel het geval. De twee daders waren lid van een moordlustige sekte die zich baseert op occultisme en het duurt niet lang voordat vooral Amanda ontdekt dat hier meer aan de hand is dan een gevalletje van bijgeloof. Een duistere kracht heeft het op haar voorzien en het lijkt wel alsof er op hun huis een vloek rust. De pop, waar het vrouwelijke sektelid heel erg in geļnteresseerd was, ligt inmiddels in de vuilnisbak, maar het duurt niet lang voor ze door krijgen dat ze nog lang niet van haar af zijn...

 

We hebben Annabelle, die creepy pop die je voor je verdriet nog niet in huis zou willen hebben, leren kennen in The Conjuring waar ze ook behoorlijk lastig en levensgevaarlijk was. In Annabelle zien we dat haar optreden in die suspense-thriller door andere gruwelen vooraf werd gegaan en ook nu weer lopen er van die lekkere rillingen over je rug, precies wat je van een film in dit genre mag verwachten.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...