American Heist   20 feb 2015
Inlay van American Heist
 
     
     
 
Screenshot van American Heist   Screenshot van American Heist   Screenshot van American Heist
 
     
 
   
Genre: Misdaad, Actie
Acteurs: Hayden Christensen
Jordana Brewster
Adrien Brody
Speelduur: 94 minuten
Te huur op:      
Jouw waardering: Login om jouw waardering te geven
Gemiddeld:
   
  8,5

Voor de best mogelijke kijkervaring kan het zijn dat uw Blu-ray Disc speler een firmware update nodig heeft. Voor meer informatie klik hier.
 
Deel deze film: Tweeten  

Na tien lange jaren viert Frankie Kelly (Adrien Brody) zijn vrijlating met volle teugen en de volgende dag zoekt hij zijn jongere broertje James op. James (Hayden Christensen) is niet echt blij zijn broer te zien. Het herinnert hem aan een vervelende tijd uit het verleden, een verleden dat hij doelbewust achter zich heeft gelaten. James is na een korte gevangenisstraf al jaren op het recht pad en dat pad is soms best lastig. Hij heeft zijn oog laten vallen op een leegstaand pand om daar een garage in te vestigen en zijn businessplan ziet er best goed uit. Maar hij stoot bij de legale kanalen iedere keer zijn neus. Als Frankie hem bij een legaal klusje betrekt is hij in eerste instantie behoorlijk wantrouwig en helaas blijkt dat vervelende voorgevoel heel erg terecht te zijn. Ineens is hij betrokken bij een zwaar misdrijf waarbij hij tegen wil en dank als chauffeur de achtervolgende politie af moet zien te schudden. Daar blijft het helaas niet bij. Hij zit vanaf dat moment in de greep van Frankie's nieuwe vrienden Sugar en Ray en in tegenstelling tot zijn loser van een broer zijn dat twee zware jongens waar je geen nee tegen moet zeggen...

 

American Heist is een prima misdaadfilm met een sterk optreden van zowel Christensen als Brody die zijn rol als labiele, zeer hyper crimineel uitstekend neerzet. De derde naam is die van Jordana Brewster die in haar filmcarrière al eerder een verkeerd vriendje had met een voorliefde voor snelle auto's, dus zij voelt zich hier ook prima op haar plaats.

 
     
Please wait...
Please wait...
Please wait...